Wilt u geen zingend lid worden van Toonkunst Amersfoort, maar wel ons koor steunen, word dan donateur. Door financiële steun van onze donateurs heeft Toonkunst Amersfoort de mogelijkheid concerten te blijven geven in een goede concertruimte met professionele solisten en begeleidingsorkesten. Als donateur van Toonkunst Amersfoort steunt u een goed doel en zorgt u dat de zangcultuur niet verloren gaat.

U kunt éénmalig doneren of vaste donateur worden. Bij een minimale donatie van jaarlijks € 25,00 hebt u bij het kopen van toegangskaarten voor een concert recht op twee plaatsen in het donateursvak. Ruim van te voren ontvangt u bericht van een aanstaand concert.

Uw donatie kan worden overgemaakt via IBAN NL28INGB0000518757 t.n.v. Stichting Toonkunst Amersfoort, onder vermelding van uw naam en het donatie jaar.

Aanmelden als donateur kan bij: mevrouw Erika van Dijk, Bekensteinselaan 34, 3817 AK  Amersfoort of via e-mail adres donateurs@toonkunstamersfoort.nl

Afmelden als donateur kan middels een brief of per e-mail te sturen aan bovengenoemd adres, onder vermelding van de datum van beëindiging.